Adana’nın Kozan ilçesinde yol kenarında enerji nakil hattı için beton direk diken vinç yan yatarak bir işçinin üzerine devrildi. Ayakları kırılan işçi CANKUR ekipleri tarafından vinçin altından çıkarılarak hastaneye gönderildi.

Olay Hacıuşağı Mahallesi Kadirli Caddesi Küçük Cami önünde meydana geldi. Yolun meyilli olan kısmında enerji nakil hattı için beton direk diken 01 RL 737 plakalı vinç kamyon, meyil nedeni ile yan yattı. Bu sırada direk sabitleyicisi olarak görev yapan Hüseyin Özdamar (41) isimli işçinin bacağına, yan yatan kamyonun üzerindeki beton direkler düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polisin yanı sıra ambulans, itfaiye ve CANKUR ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan işçi ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bacakları kırılan işçinin hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza nedeni ile kapanan yol, yan yatan kamyonun kaldırılmasının ardından tekrardan trafiğe açıldı. Polis, kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.