2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili olarak 3 kişi daha tutuklanma istemi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili olarak 34 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık incelemesinin ardından 34 kişi tutuklanma istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Akşam saatlerinde emniyette işlemleri biten 3 kişi daha adliyeye getirildi ve savcılık incelemesinin ardından tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenlere yöneltilen suçlamalar ise örgüte üye olmak, sahtecilik ve dolandırıcılık. Operasyon kapsamından gözaltına alınanların çoğunun ise devlet memuru olduğu öğrenildi.

2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından üçüncü operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 44 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. 44 kişiden 37’si tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edilirken 3 kişi ise emniyet sorgusunun ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. 4 kişinin ise teslim olmadığı öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu tarafından başlatılan operasyon kapsamından 5’i kadın 39’u erkek olmak üzere 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.