Yozgat Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde kalan miniklerin yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı. Etkinlikte minik öğrenciler, Çanakkale Geçilmez tiyatro oyunu ve okudukları şiirler ile davetlileri duygulandırdı.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen yıl sonu sergi ve gösterisi etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy, kreşte kalan çocuklar, aileleri ve davetliler katıldı. Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy, programın açılış konuşmasında miniklerin yıl içerisinde öğrendikleri yeteneklerini yıl sonu gösterisi ile aileleri ve davetlilerin beğenisine sunduklarını söyledi. Çocukların gelişiminde sosyal ve kültürel etkinliklerin önemli rol oynadığını belirten Ünlüsoy, "Kreşimiz açıldığı günden bu yana sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem vermektedir. Çoğunluğu 2 ve 5 yaş arası miniklerin böylesi programlarda katılması ve yeteneklerini sergilemesi onların kendilerine olan öz güven duygusunun artmasına ve geleceğe güvenle bakmasına yardımcı olacaktır. Çocuklarını bize emanet eden ailelerimiz kreşimizde uyguladığımız programlarla çocuğunun her geçen gün kendisini geliştirdiğinin farkına varıyor. Ailelerimizle birlikte geleceğimizin teminatı olan ve bizlere emanet edilen bu yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Bu vesile ile etkinliğimize katılarak bu mutluluğumuzu bizlerle paylaşan bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programda minik öğrenciler, Çanakkale Geçilmez tiyatro oyunu, okudukları şiirler, halk oyunları ve mehteran gösterisi ile davetlilerin beğenisini kazandı.