Nevşehir’de CHP birinci sıra adayı Bülent Tekiner’i gönüllü destekleyenler tarafından düzenlenen Kubat konseri yağan yağmura rağmen büyük ilgi gördü.

Nevşehir Meydanını dolduran sanatçının hayranları sağanak yağmura aldırış etmeden Kubat'ın türküleriyle gönüllerince eğlendi. Konseri düzenleyen Bülent Tekiner Gönüllüleri adlı grup üyeleri konseri izlemeye gelen vatandaşlara ıslanmamaları için yağmurluk dağıttı. Konser öncesi sahneye davet edilen aslen Nevşehirli olan İstanbul’un Kartal ilçesi Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, alanı dolduran halkı selamladı ve partisinin birinci sıra adayı Bülent Tekiner’i desteklemek için geldiğini söyledi.

Sonrasında sahneye çıkan Kubat, sevilen türkülerini seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Kubat, kendisini yağmur altında dinleyen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kubat’ın sahne almasından kısa süre sonrasında sahneye gelen CHP birinci sıra adayı Bülent Tekiner, sanatçıya çiçek verdi. Sonrasında ise “Hepiniz hoşgeldiniz. Aslında burada konuşma yapmayacaktım. Çünkü bütün Nevşehir burada. Sağolun, var olun. Tüm siyasi görüşten insanlarımız burada, biliyorum. Tek söyleyeceğim, çok güzel bir pazartesiye uyanacağız, diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.