Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan bedensel engelli olan İbni Sina İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kübra Tezcan’ı okulunda ziyaret ederek akülü araç hediye etti.

Sakarya Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında Kübra Tezcan isimli bir kızın akülü araca ihtiyaç duyduğunu öğrenen Dündar, 4. sınıf öğrencisi küçük kızı okulunda ziyaret etti. Dündar’ın ziyaretiyle şaşkınlık yaşayan küçük kız, çok istediği akülü aracını teslim alınca mutluluktan gözyaşlarına boğuldu.

Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen talepleri önemsediklerini ve bu talepler doğrultusunda hizmetler ürettiklerini belirten Dündar, şunları söyledi: “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızdan, mahalleleriyle ilgili olduğu kadar, ihtiyaç sahibi kişilere yönelikte de talepler alıyoruz. Bu gün de, bizden akülü araç talep edilen Kübra kızımıza bir sürpriz yaparak, onun hayatını kolaylaştıracak akülü aracı kendisine teslim etmek için okuluna geldik. Kübra kızımız, derslerinde başarılı olmasının yanında, davranışları ile de örnek bir öğrenci. Öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları tarafından da bu ayın örnek öğrencisi seçilmiş. Bu gün, hem akülü arabasını hediye ettik, hem de ayın öğrencisi seçilmesi nedeniyle düzenlenmiş olan teşekkür belgesini kendisine takdim ettik. Ben kızımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Akülü aracına kavuştuğu için oldukça heyecanlanan Kübra Tezcan ise çok mutlu olduğunu belirtti. Kübra, “Şu an çok garip duygular içerisindeyim. Hayatımda en çok hayalini kurduğum akülü aracıma bu gün kavuştum. Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.