Kırşehir’de, kullandığı sulama vidanjörünün vitese geçmemesi sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden E.A. (65) araç altında kalarak feci şekilde can verdi.

Özbağ kasabası Kızılca köy mevkiinde taş ocağında sulama vidanjör şoförü olarak çalışan E.A., şantiyede yol sulaması için kullanmakta olduğu su tankerinin (vidanjör) direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan vidanjör takla attı. Aracın altında kalan E.A., olay yerinde hayatını kaybetti.

Şantiyede çalışmakta olan iş arkadaşları yaşanan anları ise şöyle anlattı: "Sulama aracını kullanıyordu. Boş tankerle tepeden aşağı iniyormuş. Öğrendiğimiz kadarı ile arabanın vitesini değiştiriyormuş. Kullandığı vidanjörün frenlerinin tutmadığı söyleniyor. Vidanjör takla atmaya başlayınca ise altında kalmış."

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan E.A.’nın cenazesi, yapılacak ön otopsinin ardından aileye teslim edilecek. Kaza ile ilgili adli incelemenin sürdüğü bildirildi.