Yalova Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde şehir merkezinde kundaklama ve hırsızlık yapan şahısları yakaladı.

Yalova il merkezinde bir çok işyerinde ve Belediye Umut Merkezi’nde meydana gelen hırsızlık olayı ile kundaklama olayının şüphelisi oldukları tespit edilen M.C.M.(22) ve A.A.(21) isimli şahısları tespit eden Yalova Polisi kısa sürede yakaladı.

Yapılan başarılı operasyonda çalıntı malzemeleri satın aldığı tespit edilen ve ikinci el spot işi yapan M.Y.(40) ve Ü.B.(35) ile şüphelilere yardım ettikleri anlaşılan F.F.-S.K.-S.A. hırsızlık bürosu ekipleri tarafından saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinden bir adet rambo bıçağı ve bir miktar bonzai olarak tabir edilen sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin yer göstermesi neticesinde bir kahvehaneden çaldıkları 106 ekran LCD TV ve Yalova Belediyesi Umut Merkezi’nden çaldıkları giyim eşyası ile elektrikli ev aletleri bulunarak sahiplerine teslim edildi. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler M.C.M. ve A.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.