Gaziantep'in Nizip ilçesinde kurban kesmekten dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobil, anayola kontrolsüz çıkınca seyir halindeki bir başka otomobille çarpıştı. Kazada, 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Nizip-Gaziantep karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, kurbanlarını kesen ve akrabalarıyla bayramlaşan Delen ailesi, Gaziantep'e dönmeye karar verdi. Serhat Delen'in kullandığı 27 VR 718 plakalı otomobil, anayola kontrolsüz bir şekilde çıkınca, Nizip istikametine doğru ilerleyen Mehmet Tıraş yönetimindeki 09 K 1003 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada Delen ailesinin içerisinde bulunduğu araç ikiye ayrıldı. Serhat Delen ile annesi Ayşe ve kardeşi Yaşar Delen olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Müslüm ve Yüksel Delen ile diğer araçtaki Mehmet Tıraş ve Nurettin Tıraş da yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Delen ailesinden 3 kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.