Kayseri'de bir kişi kurban keserken kurbanlığın üzerine yığılıp kaldı. Kalp krizi geçirdiği sanılan şahıs hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.
KURTARILAMADI

Vatandaşlar bayram namazı sonrası kurbanlıklarıyla birlikte kesim yerlerine akın etti. Sabahın ilk saatlerinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi getirilen 60 yaşındaki Habip Bostan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bostan'ın kurban keserken yere yatırılan kurbanlığın üstüne yığılıp kaldığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Şahsın kalp krizi geçirdiğinden şüpheleniliyor. Ölüm haberiyle yasa boğulan Bostan'ın çocukları, babalarının bilinen bir kalp hastalığının olmadığını söyledi.
ACEMİ KASAPLAR ACİL SERVİSİ DOLDURDU

Bu arada özellikle büyükbaş hayvanların kesimi sırasında zorlanan ve yanlışlıkla kendini yaralayan acemi kasaplar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisini doldurdu. Özel araçlarıyla hastaneye gelen acemi kasapların birçoğunun elinden ya da parmağından yaralandığı görüldü. Yaralıların çoğu ayakta tedavi edilerek evlerine gönderildi.
Tedavi sonrası taburcu edilen bir kişi, acemi bir kasabın bıçağı kaydırması sonucu elinden yaralandığını söyledi.