Silifke Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kadın kursiyerler, makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a kumaş ceplik hediye etti.

Silifke Belediyesi Kültür Müdürlüğü; dikiş, nakış, el sanatları, takı tasarım, ebru sanatı, resim, tiyatro, keman, gitar, halk oyunları ve saz kurslarıyla da vatandaşların takdirini kazanıyor. Kadın kursiyerler, eğitimlerin devam etmesi ve yeni branşların açılması konusunda Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Silifke Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğince açılan kurslardan 942 kişinin faydalandığını belirten Başkan Turgut, “Ücretsiz olarak sunduğumuz kurslara genç yaşlı herkes büyük ilgi gösteriyor. Halkoyunları, bağlama, gitar, resim, el sanatları, ritim, tiyatro, keman, piyano, heykel gibi alanlarda ücretsiz eğitim imkânı sağlıyoruz. Kadınlarımızın kendilerini geliştirmeleri, el becerilerini kazanca dönüştürerek kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Kendilerini sunulan hizmetlerden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür eden kursiyerler ise, “Eğitim aldığımız bu kurslar, kişisel becerilerimizi geliştirmekle kalmayıp, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmamıza da vesile oluyor.” ifadelerini kullandı.