Haber46 tarafından başlatılan ve pek çok Sivil Toplum Kuruluşunun desteklediği "Hedef 12 Şubat 2020: Kurtuluş'un 100. Yılında Kahramanmaraş" projesinin ikinci toplantısı Kahramanmaraş Sanayici Ve İş Adamları Derneği  (KASİAD) Toplantı Salonunda KASİAD Başkanı Ali Arpasatan'ın ev sahipliğinde yapıldı.

İlki BİLSEK Derneği'nde yapılan ve proje ile ilgili ön çalışmanın yapılığı toplantının ardından KASİAD ev sahipliğinde yapılan ikinci toplantıda projenin geldiği aşama değerlendirildi ve çalışma alanları ile ilgili konu başlıkları belirlendi.

Oturum Başkanlığını KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi Öğretim Görevlisi Ahmet Hamdi AYDIN'ın yaptığı toplatıya Haber46 adına Ali ÇAM, KASİAD Başkanı Ali ARPASATAN ve KASİAD Genel Sekreteri Ahmet GÖRGÜLÜ, BİLSEK Başkanı Mehmet KÖŞK, KALİDA Genel Sekreteri Mahir KEÇE,  Kültür ve Sanat Evi Derneği Başkanı Oğuz PAKÖZ, Malik Ejder Derneği Başkanı Abdulgaffar POLAT, Kahramanmaraş Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Fatih AKMAZ, Sinerji Derneği'nden Sefa ÖNGEL, KSÜ Eğitim Fakultesi Dekanı Niyazi CAN, KSÜ Ziraat Fakultesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Kadir SALTALI, Prof. Dr. Durmuş ÖZTÜRK, Prof. Dr. Orhan DOĞAN, Dr. Mustafa GÜL,  Eğitimci Fatih Erdoğan, Sinan El ve Gazeteci Ramazan Aydın katıldı. 

Toplantıda Proje ile ilgili bilgi verildi ve Kahramanmaraş'ın 2020 yılında ulaşması gereken hedeflerle ilgili görüşler sunuldu. 

Katılımcıların maddeler üzerinde söz aldığı ve görüşlerini dile getirdiği toplantıda 2020 vizyonu ile ilgili metin üzerinde çalışmalar yapıldı. 

Toplantıda İyileştirme Alanları ve kurulacak çalışma grupları ile ilgili de çalışmalar yapıldı ve sürecin işleyişiyle ilgili yol haritası yeniden çizildi.

Projenin Kahramanmaraş'ın geleceğine yapacağı katkı ve buna duyulan inancın yeniden vurgulandığı toplantıda gelecek toplantının tarihi belirlendi ve görev dağılımı yapıldı.

Not: Okuyucularımızdan projeyle ilgili çalışmalara fikirleriyle katkıda bulunmak isteyenler görüşlerini yorum kısmına yazabilirler.