Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2015 yılı programı çerçevesinde, KOBİ Proje Destek Programı kapsamında KOBİ’lere Kurumsallaşma ve Markalaşma konularında hazırlayacakları projelere 150 bin TL’ye kadar hibe desteği sağlanacağını açıkladı.

ÇTSO'dan yapılan açıklama da, toplam bütçesi 100 milyon TL olan KOBİ Proje Destek Programı için son başvuru tarihinin 20 Mart olduğunu kaydedildi.

Açıklama da ayrıca şunlara yer verildi: ''İlimizdeki işletmelerimizin KOBİ Proje Destek Programı'ndan daha fazla istifade etmesini sağlamak ve kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerine katkı sağlamak amacıyla Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Çorum Hizmet Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Deneysel Tüketici Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. 'Markalaşma Yolculuğunda KOBİ'ler' başlıklı toplantıda katılımcılara, markalaşma süreci ve markalaşmanın önemi ve bunun yanı sıra KOSGEB’in 100 milyon TL bütçeli KOBİ Proje Destek Programı hakkında bilgiler verilecektir.'' denildi.

12 Mart Perşembe günü oda meclis toplantı salonunda saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan toplantıya konuşmacı olarak 'Markalaşma Süreci ve KOBİ'ler' başlıklı sunumuyla Ankara Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Fatih Cebeci ve ‘Marka Yönetiminde Nöropazarlamanın Yeri’ başlıklı sunumlarıyla Hitit Üniversitesi Deneysel Tüketici Uygulama ile Araştırma Merkezi'nden Doç. Dr. Sabiha Kılıç ile Yrd. Doç. Dr. Deniz Aytaç'ın katılacağı açıklandı.