Kütahya'da kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araç arasında sıkışan 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Kütahya Afyonkarahisar karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi.

Afyonkarahisar'dan Kütahya istikametine giden Ahmet Sermet İnan'ın (43) kullandığı 10 SR 869 plakalı kamyonet, aynı istikamette seyreden Metin Aytepe idaresindeki 64 KT 932 plakalı kamyona arkadan çarptı. Meydana gelen kazada Sermet İnan, iki araç arasında sıkıştı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Kütahya Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Müdürlüğü Kaza Kırım ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu İnan, sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Sermen İnan, 112 Acil sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sonrası soruları cevaplayan kamyon sürücüsü Metin Aytepe, "Ben sol şeritten gidiyordum. Önce bir kez çarptı, fren attım, sonra bir kez daha çarptı. Daha sonra bir kez daha çarpınca ben durdum" sözleriyle kazayı anlattı.

Hastanede tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü İnan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.