Kayseri’de bir kuyumcu, Cumhuriyet Savcısına yapılan saldırıyı kınamak için işyerine pankart astırdı. Kuyumcu, astırdığı pankartta, şehit savcının fotoğrafı ile birlikte 'Mekanın cennet olsun' ibaresiyle birlikte 'Hepimiz Mehmet Selim Kiraz’ın metni yazdırdı.

Terör örgütü üyelerince Çağlayan Adliyesi’ndeki odasında rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a vatandaşlar da sahip çıkıyor. Şehit Savcı Kiraz için Kayseri’de bir kuyumcu iki ayrı işyeri için özel pankart astırdı. Pankartta şehit savcının fotoğrafını yanı sıra 'Mekanın cennet olsun' ve 'Hepimiz Mehmet Selim Kiraz’ız ifadeleri yer alıyor.

Terör saldırısına tepki gösteren işyeri sahibi Ahmet Soysal, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bütün saldırıları kınıyoruz. Savcımıza yapılan saldırıyı da kınıyoruz. Bu saldırıda şehit olan Mehmet Selim Kiraz’ı unutmamak ve onu anmak içinde pankart astırdık. Asılan bu pankart sonrasında vatandaşlarımızdan takdir aldı. Destekleyen oldu. Bu vesile ile şehidimizi anıyoruz” diye konuştu.