Bağcılar'da, kız arkadaşına laf attıkları gerekçesiyle 1 kişiyi öldüren, 5 kişiyi de yaralayan Ümit A. (26) yakalandı. Ümit A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili daha önce de Duygu U. ile Rezzak A. gözaltına alınmıştı.

2 Ocak 2015 tarihinde Merkez Mahallesi Bağcılar Caddesi'nde bir işkembe salonunda 6 kişi kurşunlanmış, olayda Nihat Gülgen (32) hayatını kaybetmiş, Hasan B. (40), Şener E. (55), Hüseyin K. (29), Ahmet E.(25), Kaan A. (30) yaralanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturma sonucu, olayın bir kadına laf atma tartışmasının ardından yaşandığı belirlenmişti.

Soruşturmada, Duygu Ü. (23) isimli kadına laf atıldığı, bunun üzerine kadının durumu erkek arkadaşına bildirdiği anlaşıldı. Kadının, kendisine laf atanların işkembeciye girdiğini söylemesi üzerine 6 dakika sonra erkek arkadaşı Ümit D. ile arkadaşı Rezzak A.’nın işkembeciye geldikleri belirlendi. İçeri giren iki arkadaştan Ümit D.'nin silahını defalarca ateşlemesi üzerine 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Yapılan çalışmalar sonucu Rezzak A. ve laf atılan kadın Duygu Ü., 6 Ocak 2015 tarihinde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheliden Rezzak A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın firari zanlısı olarak aranan Ümit D.’nin 9 ay sonra Avcılar’da olduğunu belirleyen polis, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ümit D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.