Sultangazi’de laf atma yüzünden çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Ayaklarından vurulan şahıslar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay İsmetpaşa Mahallesi 2308 Sokak’ta saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, nişanlısıyla birlikte yürüyen Ali Karakaş’a (32) kimliği belirsiz kişiler laf attı. Laf atan kişilerle tartışan Karakaş, şahıslarla kavga etmeye başladı. Kavga sonrası taraflar ayrılırken, zanlılardan biri silahıyla Ali Karakaş ve ağabeyi Serdar Karakaş'ın işlettiği dükkana geldi. Sinirlerine hakim olamayan şahıs, dükkanda rastgele ateş etmeye başladı. Çalışanlar kurşunlardan korunmak için sağa sola kaçtı. Ali ve Serdar Karakaş ise ayağından yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çay paydosu sırasında kavga çıktığını belirten görgü tanıkları, “Silahla vurulan kişi nişanlısıyla birlikte gidiyordu. Laf attılar. Daha sonra kavga ettiler. 5-6 kişi bir kişiyle kavga etti. Şahısları uzaklaştırmaya çalıştık. Daha sonra silahıyla geldiler. Bize de ateş ettiler.” diye konuştu.