Adana’da yaşayan lise 3. sınıf öğrencisi Melisa Şölen’den üç gündür haber alınamıyor. Aile, Şölen’in sonunun Özgecan gibi olmasından korktuklarını belirterek, kızlarının bir an önce bulunmasını istedi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde ‘okula gidiyorum’ diye evden ayrılan Melisa Şölen (18)’den üç gündür haber alınamıyor. Akkapı Mahallesi Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan Melisa Şölen’in hayatından endişe duyan anne ve babası, kızlarının sonunun Özgecan Arslan gibi olmasından korkuyor. Kızının Perşembe günü 12.30’da okula gidiyorum diyerek evden ayrıldığını söyleyen anne Zehra Şölen, o saatten beri bir haber alınamadığını belirtti. Kızının telefonunun kapalı olduğunu ve ulaşamadıklarını vurgulayan anne Şölen, kızlarıyla hiçbir sorun yaşamadıklarını belirtti. Kızının kendisinden habersiz hiçbir yere gitmediğini, teyzesine giderken bile kendisiyle gittiğini ifade eden anne Zehra Şölen, kızının kaçırılmış olmasından endişe ettiklerini vurguladı.

Kızının arkadaşları ve öğretmenleriyle de görüştüklerini kaydeden anne Zehra, iki defa kendilerine telefon geldiğini ancak bir ses verilmediğini vurguladı. Kızının 6 Aralık’ta sevdiğiyle nişanlandığını da söyleyen Zehra Şölen, “Kızım neredeysen çık, gel, yuvana gel. Annem, beni yıktın, çiçeğim. Perişan olduk, seni seviyoruz. Annene gel yavrum, neredeysen bize ipucu ver.” diyerek kızının bir an önce gelmesini istedi.

Baba Sadık Şölen de kızının sonunun Özgecan Arslan gibi olmasından korktuğunu belirterek, yetkililerin bir an önce kızını bulmasını istedi. Kızının en son MOBESE’den Atatürk Parkı civarlarında görüldüğünü ifade eden baba Sadık Şölen, kızına seslenerek, “Kızım, gözümün nuru, çiçeğim gel artık, ben sana ne yaptım? Gel, bize işaret ver, evimize gel. Neden bize eziyet ediyorsun, çile çektiriyorsun? Gel babacığım gel, evine dön. Ben sana kızdığım yok.” diye hasretini dile getirdi.

Melisa’nın kayınvalidesi Yasemin Perçin de gözyaşları içerisinde gelinin bulunmasını istedi. Oğlu ile Melisa’nın severek nişanlandıklarını vurgulayan Perçin, oğlunun ateşlenerek yataklara düştüğünü, gelinine bir türlü ulaşamadıklarını anlattı.