Bursa’nın Karacabey ilçesinin Yarış Mahallesi'nde yaşayan Salih Sakin, 1 haftadır çocuğundan haber alamadığını, bu yüzden sokak sokak aradığını söyledi.

Karacabey Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Semih Sakin’in, geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 23.00 sıralarında Yarış Mahallesi’ndeki evinden kahvehaneye gitmek üzere çıktığı ve bir daha eve dönmediği belirtildi. Çocuklarının kayıp olduğu günden bu yana çalmadık kapı bırakmayan aile, perişan olduklarını ve yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Semih Sakin’in (17) babası Salih Sakin oğluna seslenerek, “Neredesin Semih? Seni çok merak ediyoruz. Lütfen bize bir haber bırak.” dedi. Oğluyla hiçbir sorunlarının bulunmadığını belirten baba Salih Sakin, “Ben evladımı her şeyden çok seviyorum. Karanlık odakların eline düşmemesi için Emniyet yetkililerinden ve vatandaşlardan yardım talep ediyorum. Benim ve ailemin çocuğumuzla aramızda herhangi bir sıkıntısı yoktur. Nedenini bilmediğimiz bir şekilde Cumartesi gecesi evden çıktı, sonra da dönmedi. Çocuğumu gören, yerini bilen herkesin en yakın güvenlik güçlerine ya da bizzat bana 0 537 304 85 74 numaralı telefondan ulaşarak haber vermelerini istiyorum.” diye konuştu.