Eşkişehir'de Ticaret Lisesi öğrencileri arasında okulda başlayan kavga sokağa taştı. Çıkan kavgada bir öğrenci belediye önündeki tramvay durağında ayağından bıçaklandı. Öğrenciyi bıçaklayan liseli kaçarken, yaralanan öğrenci hastaneye kaldırdı. Tramvay durağı kan oldu.

Ticaret Lisesinde başlayan kavga sokağa taştı. Okul çıkışında M.Ö. isimli öğrenci okul çıkışında arkadaşları ile geldiği belediye tramvay durağı önünde okul arkadaşı 16 yaşındaki İsmail C.’yi bacağından bıçakla yaraladı. Sağ bacağı yaralanan öğrenci, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ve polisler tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, öğrencinin ayağından akan kan ise tramvay durağından görevliler tarafından daha sonra silindi.

Arkadaşını bıçakladıktan sonra arkadaşları ile birlikte Hamamyolu caddesine kaçan M.Ö. polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Okulda da öğrencilerin kavgası ile ilgili okul idaresi soruşturma başlattı.