Bursa'da iki gün boyunca etkili olan lodos geride adeta yıkıntı bıraktı. Saatteki hızı yer yer 129 kilometreye ulaşan ve 3 kişinin ölümüne, iki yüze yakın kişinin de yaralanmasına sebep olan lodos sebebiyle şehir genelinde 300'den fazla binanın çatısı uçtu. Çok sayıda ağaç, tabela ve trafik ışığı devrildi.

Bursa'daki lodos sebebiyle bir tabelanın devrilmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Osmangazi ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir güvenlik görevlisi düşen tabelanın altında kalmaktan küçük bir ağaç sayesinde kurtuluyor. Lodosta sebebiyle kopan reklam tabelası güvenlik görevlisine çarpacağı sırada önündeki bir çam ağacına çarpıp yere düşüyor. Olaydan son anda kurtulan güvenlik görevlisi yaşadığı şokun ardından çevredekilerden yardım istiyor. Dükkan sahiplerinin de yardımı ile yere düşen tabela kenara çekiliyor. Bu sırada bazı vatandaşlar güvenlik görevlisine yardım ederek bazı parçaların uçmaması için iş yeri içine çekiyor.

Bu arada Bursa’da yapımı devam eden Timsah Arena inşaatında devrilen ve bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan vinç, olay yerinden kaldırıldı. Çevredeki çalışmalar ise devam ediyor.