Ülke genelinde 18 bin lösemili ve kanserli hastaya sağlık hizmeti sunan LÖSEV, Ramazan ayında 17 bin aileye yardım ulaştırdı.

Ekonomik zorluklar içinde uzun ve pahalı bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine moral kazanmak amacıyla iftar programları düzenleyen dernek, Türkiye genelinde 17 bin aileye de erzak kolisi götürdü. Çocuklara, gıda ve giysinin yanı sıra kırtasiye ve oyuncak malzemeleri yardımı da yapıldı. LÖSEV İyilikler TIR’ı da ülke genelinde gezerek 66 ilde 7 bin 594 aileye yardım kolileri dağıttı.

BURSA İYİLİKLER MARKETİ

Bursa’da LÖSEV aileleri ise Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Merinos- Gölpark’ta iftarda buluştu. Bursa LÖSEV Koordinatörü Füsun Emecan Özcan destekler götürdükleri binlerce aile ile her Ramazan ayında buluşmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını ve ailelerinin daima yanlarında olacaklarını ifade etti.

Bursa’da 'İyilik Marketi'ni hayata geçireceklerini belirten Özcan, gıdadan, ev aletlerine, giysiden, halıya yüzlerce çeşit bağışın market sayesinde ailelerin hizmetine sunulacağını kaydetti. 8- 9- 10 Temmuz günleri hayata geçen etkinlikten, Bursa’da LÖSEV’e kayıtlı ailelerin yararlanabileceğini sözlerine ekledi.