Denizli’de işsiz ve madde bağımlısı olduğu belirtilen bir genç, eline aldığı tabancayla poliseri uğraştırdı. Üç ay önce askerlikten geldiği öğrenilen 22 yaşındaki Uğur K., sigorta işleri yapan amcasının Saraylar Mahallesi, Ali Urhan İş Merkezi 4. katındaki işyerine çıkarak, aldığı balinin etkisiyle sağa sola ateş etmeye başladı. Polisin güvenlik şeridi çekerek tedbir aldığı olay yerine, itfaiye ekipleri de yere atlama ihtimaline karşı şişirilmiş branda getirdi. Özel Harekat timi ise binaya girerek operasyona hazırlandı.

Zaman zaman küfürlü sözlerle cam önünde Türk bayrağı açıp bali çeken genç, polis içeriye girerse atlayacağını söyledi. Yaklaşık 40 dakika süren olay esnasında gencin babası Zafer K. baygınlık geçirdi. Ona 112 Acil Sağlık cankurtaranında müdahale edilirken genç, pencerede tabancayı şakağına dayadı. Bali çekmek için pencereden ayrıldığı bir anda Özel Harekat timi içeriye girerek yakaladı.

'OĞLUMU YEDİ YILDIR HASTANELER TEDAVİ ETMİYOR'

Olaydan sonra konuşan baba Zafer K., hastanelerin oğlunu tedavi etmek istemediğini ileri sürdü. Acılı baba, “Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Camın kenarında, ‘Atacağım kendimi.’ diyor. Ne yapacağım Allah’ım ben? Bir yardım edecek yok mu?” diyerek, gözyaşları içinde derdini anlatmaya çalıştı. Oğlunun durumunun yedi yıldır bu şekilde olduğunu belirterek, “Askerde de bu şekildeydi. Orada da tedavi ettiremedim. Bir kız davasından böyle oldu. Hastane kabul etmiyor, yedi yıldır bunun mücadelesini veriyorum. Allah, düşmanımın başına vermesin. Ne yaptığını bilmiyor.” şeklinde konuştu.