Kayseri’de alkol aldıktan sonra 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 42 yaşındaki sanığa 18 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık T.A. (42) ile avukatlar hazır bulunurken, mağdur B.Ö. (14) duruşmaya katılmadı. Tutuklu sanık B.Ö., üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, "Kesinlikle iddianamede anlatıldığı gibi bir şey olmadı. Böyle bir suç işlemedim. 11 Aralık 2015’te yani olay günü Bünyan ilçesi Sümer Mahallesi’nde arkadaşım ile alkol aldıktan sonra eve giderken çocuğu gördüm. Sürekli güvercinlerim çalındığı için bu çocuğu da görünce kovaladım. Asla bunun dışında başka olay yaşanmadı. 4 aydır mağdurum, çocuklarım mağdur, yuvam yıkılacak" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığa ait menilerin mağdur çocuğun pantolonunda bulunduğuna dair raporu okuyarak sanığa bu soruyu sordu. Sanık T.A., "Benim menilerimin çocuğun pantolonunda bulunmasına bir anlam veremiyorum. İsmim kadar kendimden çok eminim. Yeniden rapor aldırılsın" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın yeniden rapor aldırılması talebini reddetti. Tanık olarak dinlenen sanığın eşi C.A. (37) da mağdur tarafın kendilerinden sürekli tehditle para istediğini iddia etti.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık T.A.’nın suçunu sabit görerek, sanığa ’çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan 12 yıl, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ise 6 yıl olmak üzere, toplam 18 yıl hapis cezası verdi.