Mahçiçek, 8 aylık hizmetlerini düzenlediği toplantıda değerlendirdi.

Onikişubat Belediyesi'nin özellikle ulaşım hizmetleri noktasında rekor kırdığını vurgulayan Mahçiçek, şöyle konuştu:

"Biz seçim çalışmalarımızda Onikişubat Belediyesi sınırlarında yaşayan hemşehrilerimize neler yapacağımızı anlatmıştık. İşte o anlatılanlar çerçevesinde ilk günden itibaren çalışmalara başladık. Gerçekten de 81 köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerinde ulaşım konusunda hemen ihaleye çıktık. Bugün itibariyle geldiğimiz noktada fiziki gerçekleştirme oranımız yüzde 80'lere ulaştı. Birkaç ay içerisinde bütün yerleşim yerlerimizde yol sıkıntımız kalmayacak. Bu bir rekordur."

Mahçiçek, 1 milyon 550 bin metrekare yol yaptıklarını belirterek, bunun da 8 ay gibi kısa bir sürede başarıldığını ifade etti.

- Unutulan insanlar hatırlandı

Onikişubat Belediyesi'nin hizmetlerinin en çok dokunduğu kesimin dar gelirli vatandaşlar olduğuna işaret eden Mahçiçek, unutulan insanları hatırlayıp çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mahrukatçılar Çarşısında çalışan taşıyıcılar için dinlenebilecekleri mekan ve fabrikalarda çalışan işçiler için de servis durakları yapılarak eksikliklerin giderildiğini vurguladı.

Onikişubat Belediyesinin kamuoyundaki imajı iyi olduğuna dikkati çeken Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Ama bu imajın oluşmasında, bu başarının oluşmasında sadece Hanefi Mahçiçek yok, bizlerle beraber olan başkan yardımcılarımızın ve belediyemizde çalışan arkadaşlarımızın payı büyük. Tabi ki AK Parti teşkilatımızın da bu anlamda payı büyük. Onlar da geziyorlar, çeşitli ihtiyaçları tespit edip bize aktarıyorlar. Onun için başarıyı hiçbir zaman sahiplenmedik. Başarımızın sırrı, ekip çalışması ve birliktelik ruhu."