Bursa'nın İznik ilçesinde polisin mahkeme kararı aldığı evde, uyuşturucu maddeyle bir adet av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İznik Polis Merkezi Amirliği ekipleri, mahkemeden alınan karara istinaden Beyler Mahallesi'ndeki Y.D. ve A.E.'nin evinde uyuşturucu araması yaptı. Aramalarda A.E.'nin evinin bahçesinde 2 kök Hint keneviri ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu silaha ait 12 dolu fişek ele geçirildi. Aynı mahalledeki İ.E.'nin evinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu içmek maksadıyla hazırlanmış çok sayıda aparat ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 2 adet dolu fişek ele geçirildi. Olayla ilgili İ.E., H.D., C.P. ve A.A. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüpheliler hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldığı açıklandı.

POLİSİ GÖRÜNCE CEBİNDEKİ UYUŞTURUCU MADDEYİ TESLİM ETTİ

Öte yandan Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde devriye gezen polis ekibinin durumundan şüphelenerek durdurulan M.A.'ya üzerinde suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığı soruldu. Bunun üzerine şüpheli genç, cebindeki 21 gram ağırlığındaki toz esrar maddesini ekibe teslim etti. Polis merkezine götürülen şüpheli hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldığı duyuruldu.