Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oğlunu malzeme almaya gönderen baba, kaza haberi ile yıkıldı. Haberi alır almaz olay yerine gelen ve şoka giren adamı polisler sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza Ereğli Yeşiltepe karayolu Göçmenler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Yeşiltepe istikametinden Ereğli istikametine giden 67 LK 366 plakalı otomobil sürücüsü Emre Adıgüzel (21) bir başka aracın sıkıştırması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobille kaldırıma çarptı. Takla atan otomobil yol ortasında yan şekilde durdu. Çevre sakinlerinin ve diğer araç sürücülerinin yardımına koştuğu yaralı sürücü, vakit geçirmeden polis arabası ile hastaneye götürüldü.

Oğlunu malzeme almaya gönderen ve kaza haberi ile şoka giren baba Yıldıray Adıgüzel, olay yerine geldi. Burada polis memurlarının sakinleştirdiği baba Adıgüzel, "10 dakika önce telefonla görüştüm. Malzemeye almaya çıktı. Oğlumun durumu ve kazanın nasıl olduğunu bilmiyorum." dedi.

Kazadan sonra yol ortasında yan duran otomobil polis ve vatandaşlarında yardımı ile düzeltildi. Kaza yerinde hazırlanan tutanağın ardından hasar gören otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı. Sürücü Emre Adıgüzel'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.