Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Manavgat Körfez Temel Lisesi hizmete açıldı. Özel Manavgat Körfez Temel Lisesi, MEB Özel Öğretim Daire Başkanlığı'nca dönüşüm liseleri listesinde onayını aldı.

Özel Manavgat Körfez Temel Lisesi Müdürü İsmet Okyay, okullarının 17 Haziran tarihinde MEB tarafından onay iznini aldığını söyledi. Manavgat'ta bundan sonra Körfez Dershaneleri'nin 2015 2016 eğitim öğretim döneminde eğitim yolculuğuna Manavgat Körfez Temel Lisesi olarak devam edeceğini belirten Okyay, 30 yıllık dershane tecrübelerini paylaşarak eğitime yeni bir soluk getireceklerini ifade etti.

Manavgat'ta dershane olarak faaliyetlerine 2011 senesinde başladıklarını ve eğitim kalitesini her geçen yıl arttırmaya odaklandıklarını belirten Okyay, 2012 yılında Manavgat'ı üst düzey akıllı tahta teknolojisi ile tanıştırdıklarını, bir sonraki yılda ilköğretim ve lise gruplarının ayrı ayrı eğitim gördüğü iki şube ile eğitim hayatlarına devam ettiklerinin altını çizdi.

Okullarındaki sınıfların 16 kişilik olacağını dile getiren Okyay, "Sınıflarında başarıyla uyguladıkları akıllı eğitim teknolojilerini kullanmaya devam edeceğiz. Öğrencilere okullarındaki eğitim süresince tüm kitap ve sınava hazırlık kaynaklarını ücretsiz olarak vereceğiz. Okul fiyatlarını da makul düzeyde tuttuk. Yeni eğitim öğretim döneminde okullarında dört tane 9. sınıf, 2 tane 10. sınıf, 4 tane 11. sınıf ve 7 tane 12. sınıf açmayı planladık. Şimdiden kontenjanımızın yüzde 25'i dolmuş durumda." diye konuştu.