Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol verme tartışmasında 1 kişi hayatını kaybetti. Tartışmada tabancayla başından vurulan Mustafa K. (34) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Hocalar mahallesi D-400 karayolunda saat 00.40 sıralarında meydana gelen olayda, Serik ilçesinden Manavgat istikametine giden Mustafa K. yönetimindeki 07 YR 575 plakalı otomobile, arkadan gelen ve plakası belirlenemeyen otomobil selektör yaptıktan sonra çarptı.

Çarpma sonrası her 2 otomobildekiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gruptan kimliği belirsiz bir kişi tabancayla Mustafa K.'ye bir el ateş etti. Başından vurulan K., olay yerinde hayatını kaybetti. K.'nin yanındakiler jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım isterken, diğer grup ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Hayatını kaybeden Mustafa K.'nin cesedi savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma kavgaya karıştıktan sonra kaçan ve 2 kişi olduğu belirtilen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

K.'nin Serik'in Belkıs mahallesinde yaşadığı öğrenildi.