Manisa’da bir ot yangınını söndürmek için giden itfaiye ekipleri tarafından yanmış halde bulunan kişinin katil zanlısı yakalandı. Manisa-İzmir çevre yolu kenarında, başından vurulmuş ve yanmış cesedi bulunan 52 yaşındaki Servet Avcı'nın katil zanlısı, 29 yaşındaki Mehmet G. çıktı. Avcı'yı, kız arkadaşı hakkında küfürlü konuştuğu için öldürdüğünü söyleyen Mehmet G., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı Mehmet G.'nin, emniyetteki ifadesinde Servet Avcı ile birlikte İstanbul'dan bir iş için İzmir'e geldiklerini, biraz alkol aldıktan sonra Avcı'nın, kız arkadaşına hakaret ettiği, bu yüzden başına bir el ateş ederek öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Avcı'yı, Manisa'dan geçtiği sırada yol kenarında araziye attığını ve iz bırakmamak için yaktığını söylediği iddia edildi.

Geçen hafta perşembe günü, Şehzadeler ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nden geçen çevre yolunun üzerindeki organize sanayi bölgesine ait arıtma tesisinin arkasındaki otluk alanda çıkan yangını söndürmek için çalışma yapan Manisa İtfaiyesi, başından tabancayla vurulmuş ve yanmış bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, ölen kişinin uyuşturucu satmaktan kaydı bulunan Servet Avcı olduğunu belirledi. Avcı'nın, bir gün önce arkadaşı Mehmet G. ile birlikte olduğu tespit edildi. Polisin çalışması sonucu Mehmet G., İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Manisa'ya getirilen katil zanlısı, sorgusunda cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne götürülen zanlı Mehmet G., adliyeye sevk edildi.