Antalya'nın Manavgat ilçesinde 'Maraşlılar' diye isimlendirilen suç grubu mensuplarına operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen noktalara baskın yapıldı. 18 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

B.Ö.Ö., M.E.Ö., H.Ö.Ö., M.T., H.K., T.O., O.F., F.B., ve A.G. isimli şüphelilerin 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaret, Nitelikli Yağma, Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Silahla Tehdit, Kasten yaralama ve 6136 SKM' gibi suçlardan toplam 13, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 5 adet eylem gerçekleştirdikleri tespit edildiği ifade edildi. Yapılan aramalar neticesinde; 28 Haziran tarihinde Manavgat'ta ateşli silah ile öldürülen maktul M.Ö. isimli şahsın iki yıldır aranan firari cinayet zanlısı Ö.G. isimli şahıs yapılan aramalar neticesinde görevlilerimiz tarafından yakaladı.

Yapılan aramalarda şüphelilerden; 5 adet değişik çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 9 adet değişik markalarda ve özelliklerde otomatik av tüfekleri, 1 adet avukat cübbesi, 1 adet polis şapkası, 1 adet işkence yapılırken kullanılan düzenek,1 adet çelik yelek, 1 adet açılır kapanır polislerin kullandığı jop, 1 adet kılıç, 8 adet araç plakası, 2 adet sahte nüfus cüzdanı, 1 adet sahte sürücü belgesi, 3 adet tarihi heykel, 30 adet tarihi sikke, 77 adet değişik çapta tabanca fişeği, 127 adet değişik marka ve çapta av tüfeği fişeği, 8 adet şarjör, 3 adet hassas terazi, 2 adet güvenlik kamera kayıt cihazı, çok sayıda veri toplama cihazı, 5 kök kenevir, 2,17 gram eroin, 14,43 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış düzenek ele geçirdi.