Yenikapı Marmaray Tren İstasyonu’na bırakılan şüpheli paket, korku ve paniğe sebep oldu. Marmaray seferleri karşılıklı olarak kısa bir süre durduruldu. İstasyondaki tüm yolcular dışarı çıkarıldı. Fünye ile patlatılan paket boş çıktı. Şüpheli paket etkisiz hale getirildikten sonra seferler normale döndü.

Yenikapı Marmaray İstasyonu’nda şüpheli bir paket gören istasyon görevlileri durumu polise bildirdi. İstasyon görevlileri şüpheli paketin çevresine güvenlik şeridi çekti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giydi. Güvenlik gerekçesiyle görevliler istasyonda bekleyen tüm yolcuları dışarı çıkardı. Yolcular ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, teknik bir arıza sebebiyle seferlerin durduğu, seferlere 10 dakika ara verildiği anons edildi. Tüm yolcular istasyonun dışına çıkarıldı.

Şüpheli paket fünye yardımıyla patlatılırken, pakette bomba izine rastlanmadı. Vatandaşlar, istasyonda seferlerin 10 dakikalığına durduğu yönünde anons edildiğini belirtirken, şüpheli paketin bomba imha uzmanı tarafından patlatıldığını söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.