Sultangazi'de yüzlerini maske ile kapatıp markete giren 4 kişi, görevliyi pompalı tüfekle tehdit edip kasadaki paraları alarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Sultangazi'de 13 Şubat'ta bir markete giren maskeli 4 kişi, kasiyeri pompalı tüfekle etkisiz hale getirdi. Kasadaki paraları alan şüpheliler, geldikleri gibi koşarak kaçtı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen kamera kayıtlarının ardından yaklaşık 30 bin lira gasp eden 4 şüphelinin, bölgede 5 ayrı market soygunu olayını da gerçekleştirdikleri anlaşıldı.

Polis, şüphelilerin yüzlerinde maske ile markete koşar adım girdiklerini ve olayın ardından yine koşar adım kaçtıkları görüntülerle karşılaştı. Görüntülerde geriye dönük ve devam kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini belirledikten sonra Murat G.(23), Mehmet Salih İ. (20) ve Yusuf G. (19) 16 Nisan 2015 tarihinde gözaltına aldı. Özgür A.(20) ise aramalara rağmen bulunamadı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat G. serbest bırakılırken diğer 2 arkadaşı tutuklandı.