Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi ve Adıyaman’da gerçekleşen hain terör saldırılarını lanetle kınadıklarını söyledi.

MATSO Başkanı Boztaş, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi’nde 32 kişinin ölmesi ve 100’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan ve Adıyaman’daki terör saldırısı sonucunda bir askerin şehit olduğunu hain saldırıları nefretle kınadıklarını kaydetti.

Yapılan saldırılar ile ülkenin birlik beraberlik ve bütünlüğüne kastedildiğinin altını çizen Boztaş, "Ülke bütünlüğümüzü hedef alan menfur terör saldırısı sonrasında bir askerimizin şehit olması ve 32 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sonrasında acımız çok büyüktür. Ülkemizde birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olarak gerçekleşen bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız.
Devletimizin, bu saldırıların faillerini en kısa sürede bularak yargı önüne çıkaracağından şüphemiz yoktur. Terörün her türlüsünü lanetle kınayarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.