MATSO, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ergen, Aykut Karasoy, Hüseyin Akın, Hakan Akar, Murat Oğuz Öncel ile meclis üyesi Baykal Özden, çalışma kapsamında Antalya Valisi Muammer Türker'i ziyaret etti.

Boztaş, ziyarette Vali Türker'e, oda çalışmaları ve ilçe ekonomisi ile ilgili bilgi verdi. Manavgat ekonomisinin turizm ağırlıklı olduğuna dikkat çekerek, ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi gerektiğini belirten Boztaş, ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek için yaptıkları çalışmalar konusunda da bilgi vererek, OSB alanına ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Oda olarak 1996 yılından bu yana OSB ile ilgili çalışma yapıldığını aktaran Boztaş, "OSB için bulunan 444 dönümlük alan yer konusunda bazı pürüzler yaşandı. OSB kurulması halinde ilçe ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacaktır. Üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçlenecektir." dedi.

19 yıldır yapılan çalışmaları "Organize Sanayi Bölgesi Araştırmaları" isimli rapor haline getirerek kitaplaştırdıklarını ifade eden Boztaş, raporu Vali Türker’e sundu. 

Türker de MATSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. MATSO'nun çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Türker, ilçe ekonominin çeşitlemesi konusunda en önemli alanlardan birinin de Manavgat’a kazandırılması düşünülen OSB'nin Manavgat ekonomisi için önemli olduğunu kaydetti. 

Türker, OSB ile ilgili Antalya Deftarı Hidayet Mat ve Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk’ü telefonla arayarak girişimde bulundu. Boztaş, Vali Türker’e, Manavgat’ın yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye paketi sundu.