Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'na (MATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından akreditasyon sistemi kapsamında '5 yıldızlı' oda unvanı belgesi verildi.

MATSO'ya belgenin çalışma denetimlerinde başarılı olmasından verildiği belirtildi. Geçen yıl çalışma denetimlerinde MATSO akreditasyon sertifikalarını yenileyerek TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen törenle sertifikasını aldığı bildirildi. MATSO, yaptığı yazılı açıklamada, TOBB Binasında gerçekleşen törene MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş MATSO Yönetim urulu Üyesi Hüseyin Özgür Taşar, Akreditasyon İzleme Komitesi ve MATSO Meclis üyesi Ahmet Güven ile Oda Akreditasyon Kalite Sorumlusu Yusuf Öz katıldı. MATSO heyetine 5 yıldızlı oda unvanı belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu verildiği kaydedildi.

Başkan Boztaş, üyelere iyi ve kaliteli hizmet vermek için çaba gösterdiklerini belirterek verdikleri hizmetleri 5 yıldızlı oda unvanı belgesi alarak taçlandırdıklarını ifade etti. Bzotaş, aldıkları belge ile ilgili şu bilgileri verdi: "5 yıldızlı olan odamız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bizde minimum aynı seviyeye hizmet veriyoruz. Üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Kalitemizi her geçen gün daha da artıracağız. Çalışmalarımızda emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerimizi, meclis üyelerimizi ve tüm personelimizi kutluyorum."