Kahramanmaraş Belediyesi Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumu yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz başkanlığında toplanan Belediye Meclisi gündem dışı gelen maddeleri görüştü.

Gündem dışı gelen 28. Maddede Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün bütçe aktarımı teklifi ile 10 milyon TL'lik bütçe Strateji Geliştirme Müdürlüğü bütçesine aktarıldı.

Gündem dışı gelen 29. Maddede ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün başarılı sporculara ödül verilmesi teklifi kabul edildi.

Gündem dışı gelen 30. Maddede yeni kurulacak olan Oniki Şubat ve Dulkadiroğlu Beleidyeleri için malzeme alımı yapılması kabul edildi.

Gündem dışı gelen 31. Maddede İmar planına gelen itirazlar oy çokluğu ile reddedildi.

Gündem dışı gelen 32. Maddede Karacasu İmar Planı'na yapılan itirazlar oy çokluğu ile komisyona havale edildi.

Gündem dışı gelen 33. Maddede izin dilekçeleri oy çokluğu ile kabul edilirken, imar plan tadilatları görüşüldü.

Meclis Toplantısında oturuma ara verildiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Poyraz üçüncü oturumun 12 Mart Çarşamba günü saat 11.30'da tekrar bir araya geleceklerini belirterek oturumu kapattı.

Oturumun kapanmasının ardından söz alan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Görgülü, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın  11 yıllık görevinde büyük başarılara imza attığını ve bundan da gurur duyduklarını ifade ederek Belediye Meclisi olarak kendisine teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Daha sonra Belediye Meclis üyelerini yanına çağıran Ahmet Görgülü hep birlikte Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a Madalya Beratı plaketi hediye etti.