- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü muhtarlar toplantısına katılacak. (12.30-Ankara)

- Başbakanı Ahmet Davutoğlu, iki günlük ziyaret için Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geldi. Davutoğlu ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Áder János ve Başbakanı Viktor Orbán ile bir araya gelecek. Davutoğlu ayrıca Türk-Macar İş Forumu'na hitap edecek. (Budapeşte)

POLİTİKA

- TBMM’de bugün MHP, HDP ve CHP’nin grup toplantıları yapılacak. (10.30-12.30-13.30-Ankara)

- TBMM Genel Kurulu iç güvenlik paketi için toplanacak. (15.00-Ankara)

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Beykoz’da ‘Çözüm süreci mi, bölünme süreci mi?’ konulu panele katılacak. Programda, Emekli Orgeneral Edip Başer de bulunacak. (10.30 - İstanbul)

EKONOMİ

-İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Sanayi Strateji Belgesi'ni basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacak. (11.00-İstanbul)

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklayacak. (14.00-Ankara)

- TÜİK, 2014 yılı Ocak-Aralık dönemi Yapı İzin İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Yunanistan hükümetinin, hazırladığı reformlar paketi, Avro Bölgesi Maliye Bakanları tarafından görüşülecek. ( Brüksel )

GÜNCEL

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) ‘Babıali’de Bir Baskın: Tan’ konulu toplantı düzenlenecek. (18.00-İstanbul)

- Sebahattin Zaim Üniversitesi’nde ‘Geçmişten Günümüze Soykırımlar ve Hocalı Katliamı’ konulu sempozyum düzenlenecek. (12.00-İstanbul)

- TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Üsküdar Validebağ korusundaki atık su tehdidi ve korunun dava süreciyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-İstanbul)

- ÖZEL- Türkiye'nin psikolojisi bozuldu; tedavi görenlerin sayısı yüzde 330 arttı
Halk nezdinde yaşanan sorunların en temel göstergesi, suça yönelik ve toplum içerisinde yaşanan sağlık problemlerinin artışı. Yapılan araştırmalar ekonomi ve yaşam koşullarının zorluluğunun bu iki vakayı Türkiye'de git gide artırdığını gösteriyor. Sağlık Bakanlığı'nın psikolojik rahatsızlık vakaları ile bu rahatsızlıkların giderilmesine yönelik kullanılan ilaçlara ilişkin verileri ise bu artışı doğrular nitelikte. 2009 yılında psikolojik rahatsızlıklar sebebiyle sağlık kuruluşlarına 3 milyon 21 bin 361 kişi başvururken; bu oran 2013 yılında 9 milyon 163 bin 101'e çıktı. Son 5 yılda psikolojik rahatsızlıklar sebebiyle sağlık kuruluşlarına başvuranların artış oranı yüzde 330.(Ankara)

-Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

-Bursa Demokrasi Güçleri TBMM’de görüşülen İç Güvenlik Yasası’na karşı Bursa Adliyesi önünde toplanıp basın açıklaması yapacak. (12.00-Bursa)

-Gece boyunca yağan yağmur İzmir’in Çeşme ilçesinde su baskınlarına sebep oldu. Gelişmeler takip ediliyor. (İzmir)

-Kayseri Barosu, İç Güvenlik yasası ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Kayseri)

-Çeşme de akşam saatlerinde başlayan doluyla karışık sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Ilıca ve Alaçatı'da ev ve işyerlerini su bastı.Gelişmeler takip ediliyor (İzmir)

-17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası İzmir de başlatılan gözaltılar sonrasında haklarında dava açılan polislerin yargılanmasına 9. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek. (İzmir)

-TBMM’de görüşmeleri devam eden “İç Güvenlik Paketi”ne ilişkin 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek kitlesel basın açıklaması öncesinde KESK, DİSK, Türk-İş, TMMOB ve İzmir Barosu tarafından İzmir Barosu’nda bir basın toplantısı gerçekleştirilecektir. (11.00-İzmir)

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi’nde İngiltere temsilcisi Liverpool’u konuk edecek olan Beşiktaş’ta bu maçın hazırlıkları devam edecek.(17.00-İstanbul)

-Fenerbahçe’de Akhisar Belediyespor yenilgisinin yankıları takip edilecek.

-Galatasaray, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.30-İstanbul)

-Bursaspor Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (16.30-Bursa)