Koza İpek Holding'e kayyum ataması yapılmasının ardından gruba bağlı televizyon ve gazetelerin bulunduğu Mecidiyeköy'deki bina önünde toplanan vatandaşlara polis gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. Binanın kapıları kırılarak içeri giren polisler bazı tv ve gazete çalışanlarını da gözaltına aldı. Gazeteciler ellerine kelepçe takılarak binadan çıkarıldı.

Kayyum atanmasının ardından Mecidiyeköy'deki Kanaltürk, Bugün Tv, Millet Gazetesi'nin de bulunduğu bina polis tarafından ablukaya alındı. Bina önünde toplanan vatandaşları uzaklaştırmaya çalışan polis, binaya girmeye çalıştı. Ancak toplanan vatandaşlar buna engel olmaya çalışınca arbede çıktı. Vatandaşlara biber gazı ve su sıkarak müdahale eden polis, binaya girdi. Müdahale sırasında vatandaşlar yerlerde sürüklendi.

Polis, gazete önünde yayın yapmaya çalışan gazetecilere de izin vermedi. Görevli kameraman ve muhabirler bina önünden uzaklaştarıldı. Koza İpek Holding'e ait binaya giren polisler gazete ve televizyon çalışanlarından bazılarını gözaltına aldı. Ellerine kelepçe takılan gazeteciler binadan çıkarılarak polis merkezine götürüldü.