Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, aynı düşünceden olmayan kişilerin kendilerine bu dönemde siper olduklarını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.

“Bu yalan ortamında bizim doğrularımız ne kadar yer bulur bilmiyorum” diyen Melek İpek, Kanaktürk ve Bugün televizyonlarını ziyaretinde oğlunun arkasında olduğunu ve en ufak bir yanlışını görmediğini söyledi.

'BU DEVLET, HÜKÜMET BİZİM'

Kayseri Himmetdede'de bulunan altın madenlerine ilişkin atılan iftiralara tepki gösteren Melek İpek, bölünme ve parçalanmayı. Düşmanlığı bir parça da olsa azaltabilmek için çaba göstereceğini belirterek, “Bu devlet, hükümet bizim” dedi.

'BUNLARLA KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM'

Melek İpek, “Bir özür dileme sayfası açsınlar benim malım mülkün onların olsun. İftiralar karşısında siper olacağım. “ ifadesini kullandı.

Gölbaşı İncek semtindeki evinin üzerinde helikopter dolaştırıldığına işaret eden İpek, bunlarla kanunlar çerçevesinde ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

'O DOSYALARI İNCELEYİN DOĞRU VE YANLIŞI GÖRÜN ONA GÖRE İKİ KELİME SÖYLEYİN'

İpek, “Duvar bir metre ileride. İmarlı bir yer. Ne olduysa belediyenin onayı ile olmuştur. Arkadaşlar onayını almıştı. Oraya zabıtalar geliyor. Evimin duvarını yıksın, buyursunlar. Kendilerinin olsun. O evi mübarek bir insana yaptığımızı sürekli söylediler. Gurur duyuyorum.” dedi.

Bütün partilerin gelip kendilerine destek olduğunu tekrarlayan Melek İpek, “AK Parti bizim düşmanımız değil, ben onların hepsini de çok iyi tanıyorum, çok seviyorum. Yapacağınız o dosyaları inceleyin doğru ve yanlışı görün ona göre iki kelime söyleyin. Bugün söylemezseniz hangi gün söyleyeceksiniz.” diye konuştu.

Sürecek....