Kayseri Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Öztürk, bu yıl ilk defa düzenledikleri yaz okullarına velilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Öztürk, ilk dönem kurs kayıtlarının tamamı ile dolmasının ardından ikinci dönem kayıtlarının 29 Haziran’dan itibaren alınmaya başlayacağını belirtti.

Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında faaliyet gösterecek Melikgazi Belediyespor Yaz Spor Okulları’nda en önemli amacın genç yetenekleri Türk sporuna kazandırmanın yanı sıra kulüp olarak mücadele ettikleri basketbol ve voleybol kategorilerindeki takımların altyapısına oyuncu seçmek ve yetiştirmek olduğu belirtildi. Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, "Yaz okulumuzun ilk dönem kayıtlarına vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Bundan dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın dersleri yanında en az bir spor branşı ile uğraşmalarını öneriyoruz. Kulübümüzün asıl amacı gençlere spor yapabilme imkanı sağlamaktır. Belediye olarak da bu konuda yapmış olduğumuz yatırımlar ile bunu gözler önüne seriyoruz. Özellikle salon sporlarının şehrimizdeki en büyük destekçisi ve lokomotif takımı hüviyetindeki Melikgazi Belediyespor, açmış olduğu bu yaz okulu ile bütün sporcu gençlere adeta ‘İşte size fırsat’ demektedir. Konusunda uzman antrenörler nezaretinde eğitilerek, iyi bir sporcu olmak isteyen bütün gençlerimizi yaz okulumuza davet ediyorum." dedi.

Başkan Serdar Öztürk, birinci dönem kurslarına katılacak sporcuların isim listelerinin 17 Temmuz tarihinde Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilan edileceğini, ikinci dönem kurs kayıtlarının 29 Haziran’da başlayıp 19 Temmuz’da sona ereceğini açıkladı. Futbol için 7-14, basketbol ve voleybol için 7-18 yaş grubu erkek sporcular yaz okullarına müracaat edebilecek.