Kırıkkale’de bulunan memurlar, Memurlar Derneği Başkanı Ayhan Sıdar’ın koordinatörlüğünde Karadeniz gezisi düzenledi. Yaklaşık 2 gün süren kültür gezisinde Giresun, Trabzon, Ordu ve Rize illeri gezildi. Buralarda Ayder Yaylası, Uzun Göl ve Sümela Manastırı ziyaret edildi. Ayrıca Ordu’da, şehre tepeden bakan teleferik gezintisi ayrı bir renk kattı.

Üyelerinin 2 günlük geziyle birlikte enerji depoladıklarını belirten Memurlar Derneği Başkanı Ayhan Sıdar, il gezilerinde kendilerine yardımlarını esirgemeyen Memurlar Derneği başkanlarına teşekkür etti.

Karadeniz gezisinin, bir yandan bölgenin tarihi ve turistik yerlerinin görülmesini, diğer yandan ise sendika üyeleri arasındaki dostlukların pekişmesine imkan sağladığını belirten Sıdar, “Gezi sayesinde diğer illerde bulunan meslektaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Bu yakınlaşma yeni dostluklar oluşmasına vesile oldu. Bizlere yeni dostlarımızı Kırıkkale’ye davet ettik. Güzel bir gezi oldu.” dedi.

İlk defa Karadeniz gezisine katıldığını açıklayan memur Karaca Sarı ise “Bu gezi benim ufkumu biraz daha açtı. Gezi sayesinde Karadeniz’in temiz havasını soluma fırsatı buldum. Deniz ile yeşilliğin bir arada bulunduğu Karadeniz’e tekrar gelmeyi düşünüyorum. Bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim.” diye konuştu.