aHaber televizyonunda Cemil Barlas ve Latif Erdoğan’ın kaset iftirası attığı MHP Milletvekili Meral Akşener’e sosyal medya aracılıyla birçok kişiden büyük destek geldi. Sosyal medyada paylaşımda bulunanlar, atılan iftiraya tepki göstererek Akşener’e sahip çıktı.

MHP’li Akşener’e atılan kaset iftirasına yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Akşener’i tanıyan tanımayan birçok kişi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla atılan iftiraya tepki göstererek, Akşener’in kişiliği ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Doğu Yol Partisi’nin (DYP) Kayseri İl Başkanları’ndan Kamil Karamete, şu paylaşımda bulundu; “Meral Akşener’i 1995 yılında DYP il başkanıyken tanıdım. İçişleri bakanlığında 28 Şubat’taki tarihi dik ve yürekli duruşu unutulmaz. Bizler o dönemde Türk milletinin mücadelesini yüreklice yaparken, bugün iktidardakiler ve onların yanaşmaları kaçacak delik arıyorlardı. 20 yıldır duruşundan hiç taviz vermeyen, namus timsali, gerçek Türk kadını, ablam senden çok şey öğrendim. Türk Milleti’nin senin gibilere ihtiyacı var. Her zaman yanındayız.”

Akşener ile ilgili sosyal medyada kullanılan diğer ifadeler şöyle; “Kurban olsunlar sana”, “Geleceğin başbakanına saygıyla şimdiden selamlarım”, “Meral Akşener haysiyetinin zekatını verse sizin yedi ceddinize bir ömür yeter. Haysiyetsiz orkestra çocukları. İftiracılar.”