Mersin'de halk arasında 'bitpazarı' diye bilinen 'Zafer Çarşısı'na kaçak sigara ve çay operasyonu düzenlendi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken gümrük kaçağı sigara ve çaylara el konuldu. Operasyon sonrası olay yerinden ayrılan Narkotim ekibi ile bir araç sürücüsü arasında trafik yüzünden çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Yüzünden kan gelen sürücü ve arkadaşı emniyete götürüldü.

Alınan bilgiye göre Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM) ‘bitpazarı’ olarak bilinen Zafer Çarşısı'nda bulunan 15 dükkana eş zamanlı operasyon düzenledi. Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinde destek verdiği operasyonda, işyerleri tek tek arandı. Ele geçirilen malzemeler poşetlere konularak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, 13 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan aldığı malzemeler ile birlikte arama yaptığı bölgeden ayrılan Narkotim ekibinin biri ile trafikte seyreden bir araç sürücüsü arasında Silifke Caddesi ile Hastane Caddesi'nin kesiştiği noktada yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Arbedeye dönüşen olayın da polisler vatandaşı kelepçeleyerek gözaltına aldı. Uzun süre polislere direnen ve yüzünden yaralanan vatandaş kendisi ile tartışan polis ile aynı arabaya binmek istemediğini söyledi. Tekme tokat dövüldüğünü öne süren vatandaş arkadaşı ile birlikte daha sonra polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.