Mersin'de sahibinin gece yarısı bir iş yeri önüne park edip yatmak için otele gittiği araç bomba paniğine neden oldu. Bomba uzmanlarının müdahale edeceği sırada araç sahibinin gelmesi, rahat bir nefes aldırdı.

Alınan bilgiye göre, Mersin merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Soğuksu Caddesi üzerindeki bir kuruyemişçi dükkanı önüne bırakılan Bitlis plakalı araçtan şüphelenen esnaflar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bomba olma ihtimaline karşı çevresini şerit içerisine alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Araç sahibinin dışarıdan gelen biri olma ihtimaline karşı çevre otellerde arama yapan ekipler, araç sahibine ulaşamadı. Araç sahibinin telefonuna da ulaşılamaması üzerine olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Bomba arama köpeğinin herhangi bir bulguya rastlamaması üzerine uzmanların araca müdahale etmesine karar verildi.

Bomba uzmanları araca müdahale etmek üzere iken çevredeki bir otelde bulunan araç sahibi K.K. olay yerine geldi. Çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes alırken otomobil ise ekipler tarafından çekilerek trafikten men edildi.