Mersin'de Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri tarafından TBMM görüşülmekte olan İç Güvenlik Yasası'na tepki için yürüyüş gerçekleştirildi.
İç Güvenlik Yasası'na tepki gösteren Emek ve Demokrasi Platformu üyesi yaklaşık 200 kişi Özgür Çocuk Parkı'nda toplandı. "İç güvenlik (polis devleti) yasası geri çekilsin", "Faşizm değil özgürlük istiyoruz" yazılı pankart açan kalabalık yürüyüşe geçti. Yasa aleyhine sloganlar atan kalabalık İstiklal, Hastane ve Fasih Kayabalı Caddelerini takip ederek AKP Akdeniz İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu Zeytinli Bahçe Caddesine geldi. Çevik Kuvvet ekipleri AK Parti binasına 50 metre kala grubun önünü keserek
yaklaşmasını engelledi. Yapılan görüşmeler sonunda polisler geri çekildi. Emek ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Yılmaz Bozkurt, İç Güvenlik Yasası'ndan duydukları rahatsızlıkları dile getirerek yasanın çıkmaması gerektiğini kaydetti. Bozkurt'un açıklaması sırasında binalardan birinin penceresinden bir kişinin eliyle kurt işareti yapması ve üzerinde bozkurt fotoğrafı bulunan afiş sarkıtmasına kalabalık "yuh" çekerek karşılık verdi.