Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 4 ilde öğleden sonra oluşacak sağanak yağışa bağlı hava sıcaklığının 4 ile 6 derece arasında düşme olacağını bildirdi. Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerinde öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış ve dolu yağışı bekleniyor.

Antalya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Gülay Kundakçı, yaptığı yazılı açıklamada, il merkezi ile Antalya'nın Kemer, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde öğleden sonra oluşabilecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Rüzgarın kuzey ve kuzey batıdan Antalya merkez ve ilçelerinde etkiliği olacağı ifade edildi.

Antalya civarında sabah saatlerinden itibaren havanın kapalı olacağı, öğleden sonra il merkezi, Korkuteli, Elmalı ve Kemer ilçeleri Muğla'nın Fethiye, Seydikemer ilçeleriyle Isparta ve Burdur ili ve ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış ile yer yer gök gürültülü yağış ile yer yer dolu yağışının olacağı kaydedildi.

Antalya'nın doğu ilçeleri Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde de öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.