AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan, üye sayısı ve maddi destek sağlama açısından FETÖ için bölgede en güçlü yerlerden birinin Kahramanmaraş olduğunu ve mücadelenin FETÖ.PDY'nin kökü tamamen kazınıncaya kadar devam edeceğini söyledi.

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kahramanmaraş eski il başkanı olan Av. Metin Doğan son günlerde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda yakalananların ve el konulan şirketlerin Kahramanmaraş halkında büyük memnuniyet yarattığını söyledi. Doğan, üye sayısı ve maddi destek sağlama açısından FETÖ için bölgede en güçlü yerlerden birinin Kahramanmaraş olduğunu ve örgütün halkın zekat, fitre ve bağışlarıyla kurulmuş okul ve dershaneleri, paravan şirketlerle zimmetlerine geçirme çabalarının son operasyonlarla önlendiğine dikkat çekti. SABAH Güney'e konuşan Metin Doğan "Geleceğin tarih sayfalarında 17/25 Aralık 2013'te yaşananlar Türk İslam tarihinin en büyük ihaneti olarak belgeleriyle yer alacak. Devletimizin hiyerarşik yapısına alternatif bir paralel devlet yapılanması oluşturmak için devletin anayasal kurumlarını ele geçirmelerine engel gördükleri Sayın Erdoğan'ı ve bu ülkenin sigortası olan AK Parti'yi ortadan kaldırmayı kendilerine amaç edinen dış güçlerin maşası FETÖ/PDY, kökleriyle bu ülkeden ve şehirden kazınıncaya kadar mücadelemiz sürecek" dedi. Kahramanmaraş'taki oluşumun hızla çözüldüğüne dikkati çeken AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan, "Polisimizin son günlerde FETÖ/PDY yönelik yaptığı operasyonların halkımızda büyük bir memnuniyet oluşturduğuna şahit oluyoruz. Kahramanmaraş halkının dini duygularını istismar ederek topladıkları zekat, fitre ve bağışlarla kurulmuş okul ve dershanelerin paravan şirketlerle FETÖ mensuplarının zimmetine geçilmesine, el konulup kayyum atanmasıyla engel olunmuştur" diye konuştu.
EN BÜYÜK TEPKİ

Kayyum atanan bu yerlerin millete iade edilmesinin en büyük dileği olduğunu vurgulayan Doğan, "Kahramanmaraş halkı tarih boyunca devletine ve milletine ihanet edenlere en güzel dersi vermiş. Osmanlı tokadını basmıştır. Kahramanmaraş halkı 17/25 Aralık darbe girişiminden sonra ihanet şebekesi FETÖ/ PDY'ye en büyük tepkisini göstermiş, adeta suratlarında Osmanlı tokadı patlatmıştır. Kahramanmaraş halkı, şimdi bu şehirde görev yapan, polisi, savcısı, hâkimi ve tüm kurumlarıyla bu ihanet şebekesinin kökünün kazınmasını beklemektedir'' dedi.

Kaynak: Sabah