Meydan gazetesi, okuyucusuyla buluştu. Bugün bayilerde yerini alan gazete yaşam, sağlık, magazin gibi konularda iddialı. Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez, uzun zamandır planladıkları bir projenin hayata geçirilmesinden heyecan duyduklarını söyledi.

Türkiye’nin farklı kesimlerinden önemli isimlerin yer aldığı yazar kadrosuyla özgürlükleri savunmayı hedefleyen Meydan; yaşam, sağlık, magazin, spor gibi sayfalarda iddialı. Meydan’ı diğer gazetelerden ayıran bir başka özelliği de internet haberciliğini çok aktif kullanması.

Meydan’ın herkesi kucaklayan popüler bir gazete olacağını dile getiren Levent Kenez, “Uzun süredir hazırlanıyorduk. Büyük bir heyecan var. İnşallah herkesin beğendiği, insanların ihtiyaçlarını gideren bir gazete oluruz. Demokrat ve özgürlükçü bir gazeteyiz. Her kesimden, herkesin rahatlıkla okuyacağı bir gazete. Hayatın bütün renklerinden haberler olacak. Özellikle kadınları ilgilendiren sayfalarda iddialıyız. Çok gazete var ama kaliteli gazete çok azaldı. Halkı ilgilendiren sosyal olaylar üzerine özellikle yoğunlaşıyoruz, halkın sorunlarını birebir ilgilendiren sayfalarımız var.” dedi.

Gazetenin yazar kadrosunda Turgay Oğur, Aslıhan Erkişi, Atilla Taş, Arif Erdem, Altan Tanrıkulu, Cafer Solgun, Cemil Tokpınar, İhsan Yılmaz, Dr. Fevzi Özgönül, Oğuz Karamuk, Yılmaz Odabaşı, Hacer Özkaya, Ömer Şahin, Cem Güler, Abdullah Kılıç, Mehmet Bulut gibi isimler yer alıyor.

Meydan gazetesine bugün bayilerden 50 kuruşa ulaşılabileceği gibi isteyenlere abone olma imkânı da sunuluyor. 24 sayfa çıkan gazetede 8 sayfa bulmacanın yanı sıra çocukları da pek çok sürpriz bekliyor.