Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni, sürpriz evlenme teklifine sahne oldu. Mezunlardan Yunus Emre Şakar, kız arkadaşı Gözde Turan'a sahnede evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın şaşkına döndüğü evlenme teklifi salondan büyük alkış aldı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenlerine aileler ve öğrenciler katıldı. Eğitim Fakültesi’nin diploma töreninde evlilik teklifi heyecanı yaşandı. Diplomaların verilmesinin ardından YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu Yunus Emre Şakar sahneye çıktı ve kız arkadaşı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden yeni mezun olan Gözde Turan’ı sahneye davet etti. Evlilik teklifine Kur'an-ı Kerim’den bir ayetle başlayan Yunus Emre Şakar, ardından “En güzel duam, gözümün nuru, cennetim olur musun? Benimle evlenir misin?” şeklinde teklifte bulundu.

Dizlerinin üzerine çöken Şakar, cebindeki yüzüğü çıkararak kız arkadaşı Gözde Turan’a uzattı. Teklif karşısında şoke olan Gözde Turan, gözyaşlarına hakim olamadı. Evlilik teklifine, mezuniyet törenini izlemek için gelen aileler ve genç çiftin arkadaşları alkış ve ıslıklarla destek verdi. Sözlerine ‘Besmele’ çekerek başlayan Gözde Turan da teklife “Allah’ın huzurunda bir ömür boyu seninle yaşamayı kabul ediyorum.” dedi. Turan’ın cevabı salondan büyük alkış aldı.