Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir’deki Türk milliyetçilerinin yıllardır zorlu şartlar altında siyaset yaptığını, her türlü engellemeye rağmen büyük mücadele verdiğini söyledi.

İl kongresi kapsamında Ödemiş ilçe teşkilatının ev sahipliğinde Tire, Kiraz, Bayındır ve Beydağ ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Karataş, “Hem geçim derdi hem imkansızlık ve yokluk hem de diğer siyasi partilerin İzmir’de uyguladıkları bağnaz siyaset anlayışı sebebiyle mensuplarımız çok zorlu şartlarda siyaset yapıyor. Bunu tüm ilçelerimizde görüyorum. Ama mensuplarımız yani teşkilatlarımız öyle büyük bir mücadele veriyor ki anlatamam. Teşkilatlarımız her türlü zorluğa karşı bugüne kadar destan yazdı. Bundan sonra bize düşen de bu destansı mücadelelerini taçlandırmaları için onlara imkan sağlamak olacaktır.” dedi.

Sözlerine 2015 seçimlerinde İzmir hedeflerini anlatarak sürdüren Karataş, “İl teşkilatı olarak üst üste iki seçim geçirdik, geçmişten aldığımız seçim birikimlerimiz bilhassa yerel seçimlerde kendini çok iyi gösterdi. Şimdi Genel seçimlerle karşı karşıyayız. Sizlerin emekleri ve gücüyle büyük bir zafer kazanacağız. İktidarın yolu İzmir’den geçiyor. Bu yolda hep beraber büyük başarılara imza atacağız. Yorgun değiliz, yılgın hiç değiliz. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız, hep birlikte alacağız. Bilhassa Küçük Menderes Havzası'ndan yani bu bölgeden büyük bir oy patlamasına şahit olacağız. Keza Bakırçay Havzası'nda da eski metropol ve Yarımada bölgesinde de oylarımız çok yüksek seviyede artacak. Oylarımızı daha da artırmak için stratejimizi belirledik. Seçimlere bu stratejiyle girip hem tüm mensuplarımızla hem de halkımızla buluşacağız.” diye konuştu.